Suomenmestari ratkeaa sunnuntaina keskisessä.

Ravikeskus Keskisestä kajahtaa jälleen sunnuntaina kello 13! Ravien ponilähdöt lasketaan vauhtiin jo 12:30 ja 12:45.

Ylivieskassa ratkeaa amatööriohjastajien Suomen mestari. Osalähtöjä ajetaan sunnuntaina neljä kappaletta. Kuopiossa viime viikon perjantaina käytyjen osakisojen jälkeen johtopaikalla on Mikael Östman. Hänen pisteet ovat 41. Janne Räisänen on selvästi toisena. Hänen pistepottinsa on 36. Amatööriohjastajien SM-lähdöt ovat täysipainoisia ja tasokkaita – tittelistä nähdään kiivas kamppailu!

Mikael Östman kärjessä ennen neljää viimeistä osalähtöä.

Toto4-peli alkaa mielenkiintoisella lämminveristen 2600 metrin tasoitusajolla. Yhteen iskevät lahjakas 4-vuotias Herrera Boko, voitokas Blue For You, takaisin kultakantaan mielivä Pasi von Bentz, Elitloppet-viikonvaihteen Harper Hanoverin lähdössä keväällä esiintynyt Hollywood Hills ja sisukas Wille Caramell.

Toisen osalähdön kuuma nimi on napapiiriltä saapuva huippuvireinen Eko Joyfull. Kolmannessa kohteessa koettaa kakkosputken kääntää ykköseksi Herra Hurmuri.

Päätöskohteessa nähdään hieno matsi, kun yhteen iskevät tuulennopeat voittokoneet Hamis Fameraiser ja Willy Wingston, Kuopiossa voittonsa kalkkiviivoilla harmillisesti laukannut Captivate sekä ikinuori työmyyrä Flying Heel.

Ravien suurin ykköspalkinto jaetaan kahdeksantena lähtönä ajettavassa Tammasarjassa. Suuria seteleitä jahtaavat kakkossijoihin erikoistunut Leikillä, menestyksekäs Landen Likka ja muut tammalahjakkuudet.

Sunnuntaipäivää kelpaa viettää ravintola Heinäseipäässä. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita nauttimaan Heinäseipään keittiön antimista – palanpainikettakin on tarjolla joka janoon!

Keskinen kutsuu – tervetuloa!