Kaikenkansan pikkujouluravit ja Bileet la 17.11.

Lauantaina ravataan ja tavataan Keskisessä Pikkujouluravien merkeissä!

Radalla nähdään yhdeksän mielenkiintoista lähtöä ja kaksi ponilähtöä. Ensimmäinen ponilähtö starttaa klo 17.30 ja aikataulun mukaan ensimmäinen pelilähtö on vuorossa klo 18.10

Radalla jaetaan lauantaina jokaiselle osallistujalle rahaa! Illan kovimassa koitoksessa kohtaavat väkivahvat vääntäjät Decamerone ja Hollywood Hills sekä tuulennopea Badass.

Lämminveristen kakkossarjan voitosta nähdään kova kamppailu, kun yhteen iskevät Mauri Jaaran lahjakas Filius Felix, tauolta tuleva voitokas I One ja viimeksi Keskisestä kakkosen saalistanut kovasukuinen Jeppas Roulett.

Keskisen kuskiliigaa johtaa ennen päätösiltaa Hannu Hietanen. 13 voittoa tänä vuonna Ylivieskassa ohjastanut kärkinimi huilaa finaaliravit, ja näin yhdeksän ykkössijaa ajaneella Ville Pohjolalla ja kahdeksan täysosumaa ottaneella Mauri Jaaralla on vielä pienet saumat kiilata edelle.

Valmentajaliigan paalupaikalla ovat treenattavillaan neljä voittoa ottaneet Antti Ojanperä, Mauri Jaara, Veli-Erkki Paavola ja Pekka Visuri.

Hevoskohtaisten liigojen voitot menevät Amanda Roselle ja Myrskyn Tuulille.

Keskinen kutsuu kauden päätösraveihin ja pikkujoulun viettoon – tervetuloa!

Varaa paikkasi ravintolakatsomo Heinäseipäästä!

Ravien aikana noutopöydässä: Ylikypsää possunpotkaa, Perunamuusia lisukkeineen. Hinta 12€

Pöytävaraukset:  sami.lepisto@keskisenravit.net


Ravien jälkeen meno senkuin kovenee! (n.klo 21.30-24.00) Bileet takaa EkaKierros – bändi! (illan tapahtumaan ikäraja 18v, ei erillistä pääsymaksua)
Ravintola A-oikeuksin palvelee illan loppuun klo 24.00  saakka, myös grilli avoinna koko illan.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!