Ylivieskan ravikausi 2019 käyntiin loppiaisraveilla su 6.1. klo 16.00

Ravikeskus Keskisen – ja samalla koko Pohjoisen alueen – vuosi 2019 alkaa loppiaisena! Vauhdikkaat sunnuntairavit starttaavat kello 16 – ponilähdöt lasketaan liikkeelle jo 15:30 ja 15:45.

 

Loppiaisen kilvanajoja kelpaa seurata ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta ja nauttia buffet-pöydän maukkaista antimista – palanpainikettakin on tarjolla joka janoon! Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

 

Radalla nähdään jännittäviä totolähtöjä kymmenen kappaletta. Toinen lähtö on Monté Talvimeeting-karsintaa. Viime vuonna maamme monté-ohjastajaliigan nimiinsä vienyt Karoliina Sinkkilä kannustaa pitkän pakin Vilma Lyydian takaa-ajoon. Vilma Lyydia on kisannut kolme kertaa raviratsastuksessa ja ottanut yhtä monta ykkössijaa!

Karoliina Sinkkilä (kuva Hippos)

Lämminveristen ykkössarjassa nähdään upea kamppailu. Yhteen iskevät voitokas Bakels Birdland, Eija Sorviston uusi ruotsalaisvahvistus Daddy’s First, kiritykki Smooth Criminal ja huippuvireinen Quiet Leader.

 

Kakkossarjassa keräävät katseet kotiradan tauolta tuleva sisupussi Last Finn, Suomessa avaava Dyolo In, tallia vaihtanut Tomac, takaisin voittokantaan mielivä Rapid Leader ja kovaluokkainen Star To Be Loved.

 

Kolmossarjan kuumimmat nimet ovat voittamaan tottuneet King Casper, Sannu Mustang ja Cankus Thunderball.

Ylivieska käsiohjelma 6.1.2019

Kuskipuolella mukana on neljä viime kaudella sadan voiton rajapyykin puhkaissutta: Santtu Raitala, Keskisen hallitseva champion Hannu Hietanen, Ville Pohjola ja Niko Jokela.

Keskisen Champion 2018 Hannu Hietanen (Kuva: Hippos)

Keskinen kutsuu kauden avausraveihin ja loppiaisen viettoon – Tervetuloa!