Elina Jaakola on Pohjanmaan Ravi ry:n uusi toiminnanjohtaja

Elina Jaakola on valittu Pohjanmaan Ravi ry:n toiminnanjohtajaksi Ravikeskus Keskiseen Ylivieskaan. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2019.

Elina Jaakola on toiminut Vihannin 4H-yhdistyksellä toiminnanjohtajana keväästä 2017 saakka. Tätä ennen hän on mm. ollut tuotesihteerinä Hankkijalla sekä toimittanut vs. hevostalouslehtorin virkaa Ruukin maaseutuopistolla. Jaakola on toiminut Riihimäen Raviseuran hallituksessa v. 2015-2017, josta hänelle on kertynyt kokemusta myös ravien järjestäjän näkökulmasta. Käytännön hevostöitä Jaakola on tehnyt useilla eri ravitalleilla, mm. Timo Haapajärvellä ja Stig H Johanssonilla. Koulutukseltaan hän on hevostalouteen suuntautunut agrologi, jolla on pitkä käytännön historia hevosten kanssa. Omistuksessa Jaakolalla on tällä hetkellä osuus Oulun Raviliigahevosesta sekä 4-vuotiaasta suomenhevosesta Bramee, jolla varmasti tähdätään jossain vaiheessa Ylivieskan raviradan Kruunajaisiin.