Keskisen rata-alueen valmentajien palaveri ke 29.5. klo 18.30

Keskisen rata-alueen valmentajien palaveri järjestetään keskiviikkona 29.5. klo 18.30 alkaen Keskisen raviradan katsomolla. Aiheina ovat alueen harjoitusolosuhteiden (maastoreitit) tilanne, kehittäminen sekä ylläpito. Tarkoituksena on parantaa olosuhteita alueen valmentajien ja Keskisen raviradan kanssa yhteistyössä ja sopia harjoitusolosuhteiden hoitotoimenpiteistä yhdessä jatkoa ajatellen. Myös ratsujen valmentajat, jotka käyttävät Keskisen alueen maastoreittejä, ovat tervetulleita mukaan palaveriin.

Mahdollisuus on myös pitää sarjapalaveria loppuvuoden sarjojen osalta sekä yleisesti käsitellä ajankohtaisia ja tärkeitä asioita.

Paikalla ovat raviradan puolesta hallituslaisia, ratamestari sekä toiminnanjohtaja.

Lisätietoja puh. 050 4761 643/ Elina Jaakola

Pizzaa ja virvokkeita tarjolla. Tervetuloa!