Ravikeskus Keskisen vauhdikas kesäkausi käynnistyy

Ravikeskus Keskisen vauhdikas kesäkausi käynnistyy perjantaina kello 18 – ponilähtö pistellään jo 17:40!

Tarjolla on kymmenen tasokasta ja hevosrikasta taistoa. Illan helmenä on suomenhevostammojen perinteinen mittelö Helätin-ajo.

Radan tapahtumia kelpaa seurata laajennetun ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta. Samalla voitte nauttia buffet-pöydän ja pizzauunin maukkaita antimia – palanpainikettakin on tarjolla jokaiseen perjantaijanoon. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Sääennusteet lupaavat perjantaille poutaa ja lämpöä, joten raveja kelpaa seurata myös uudesta terassikatsomosta.

Kun kuningattaret Akaasia ja Saaga S ovat poistuneet estradilta, on tammahuipulla tilaa. Asemien haku alkaa jännittävästä Helätin-ajosta, jonka voittaja palkitaan 4 000 eurolla. Pottia ovat jahtaamassa viimevuotisen kuningatarkisan kakkonen Sävel-Taika, kolmonen Ryti-Tyttö, tuulennopea Liisan Tulilintu, pitkän matkan SE-jyrä Vieskerin Virva ja nouseva tammakaksikko Kemun Muisto – Tutun Impi.

Suomenhevostammat ovat muutenkin perjantaina tapetilla. Tammasarjassa taistelevat Mikkelissä kanuunajuoksun lähtölaukan jälkeen tehnyt Lumi-Nelli, tappioton Pihlatuuli ja muut tulevaisuuden nimet.

Lämminveristen puolella illan tähtiä ovat ”Mönnin maestron” Heikki Laakkosen salama Ida’s Owen, Kalajoen kanuuna Grand Ale, voitto alla Keskiseen saapuva Thai Profit ja keväällä Toto75-tasolla juhlinut Tapiro Jet.

Kuskeista paikalla on Pohjanmaan kärkikaarti valtakunnan ohjastajaliigaa tällä vuosikymmennellä hallinneella Mika Forssilla ryyditettynä.

Tee mukava kesäreissu Ylivieskaan: ilta Keskisen raveissa ja jatkot kaupungilla Sun Pampas -festivaaleilla!

Ylivieska käsiohjelma 060719_web

Keskinen ja Ylivieska kutsuvat – tervetuloa!