Ravikeskus Keskisen ravitauko on ohi!

Moninkertainen amatööriohjastajien Suomen mestari Janne Räisänen puolustaa tänäkin vuonna SM-titteliään. Räisänen on myös Euroopan Mestari (2016) ja Maailman mestari (2014). Kuva: Suomen Hippoksen kuvapankki

Ravikeskus Keskisen ravitauko on ohi! Tositoimiin palataan arvokkaissa merkeissä, sillä Ylivieskasta starttaa sunnuntaina Racing-amatööriohjastajien SM-finaali. Kyseessä on samalla odotettu KPO-perhepäivä.

 

Ravit käynnistyvät kello 13 – vauhdikas oheisohjelma alkaa jo ennen raveja (koelähtö klo 11.50 ja ponilähdöt klo 12.15& 12.30 sekä kepparikisat klo 12.45). Raveihin on S-etukortilla ilmainen sisäänpääsy. Yhteistyökumppani KPO tarjoaa lisäksi tuhannelle ensimmäiselle ilmaisen grillimakkaran!

Nähtävää ja tehtävää riittää kaikille vauvasta vanhempiin. Perheen pienemmille on tarjolla pomppulinnaa ja poniajelua sekä kepparikisa, jossa kaikki osallistujat palkitaan. Paikalla on lasten suosikki Onni Orava.

Lisäksi yleisön kesken arvotaan viisi kappaletta 20 euron lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin.

Lähtöjen voittajat palkitaan tuotekassilla ja porkkanapussilla.

Amatööriohjastajien SM-tittelin jahti alkaa sunnuntain kolmella mielenkiintoisella osalähdöllä. Suomen mestaruus ratkeaa Kuopiossa perjantaina 4. lokakuuta.

Ensimmäisen osalähdön niukka suosikki on Nivalan voitokas Knickerbocker ohjastajanaan Mika Seittu. Toisen kisan avainhevonen on Jani Ripatin kyytiinsä saava tolppatehtailija Dexterous. Kolmannen koitoksen kova suosikkikolmikko on Cutthecrap/Kimmo Ahola, Luna de Paris/Ville Mikkanen ja Coys Rain/Mikael Östman.

Päivän yläsarjojen tähtiä ovat Pöljälle muuttanut Kriterium-kakkonen ja SE-ori Builder’s Caviar sekä uskomattoman uransa 334. startin juokseva työmyyrä Metkutus.

Sunnuntain vauhdikkaita tapahtumia kelpaa seurata ravintola Heinäseipään tarjoamilta paraatipaikoilta. Samalla voitte nauttia buffet-pöydän ja pizzauunin maukkaita antimia – janonsammuttajia unohtamatta. Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net.

Käsiohjelmaa pääset lukemaan täältä.

Keskinen kutsuu syyskauden avaukseensa – tervetuloa!