Naistenravit su 20.10.

Oodi naisille!

Naisten ravit ovat täällä taas. Tarjoamme kaikille naisille ilmaisen sisäänpääsyn sunnuntain 20.10. raveihin. Lisäksi sadalle ensimmäiselle naiselle ruusu. Paikalla ravikatsomossa on tuote-esittelijöitä tuotteineen, mm. luonnon kosmetiikkaa, Nosh-vaatteita, Partyliten kynttilöitä ja kynttiläsomisteita sekä mm. Evelance-rintaliivejä.

Muotinäytöksessä nähdään herkullisia vaatteita ja syksyn kenkävalikoimaa. Sen mahdollistavat Muotitalo Lehtinen sekä Sievishop!

Päivällismenussa on tarjolla monipuoliset ja runsaat salaatit, Kievin kana persilja- ja valkosipulitäytteellä riisin ja kvinoan kera. Jälkkäriksi saa nauttia suklaamokkapalan kahvin tai teen kanssa. Hinta 15€/hlö. Lapset, alle 12v. syövät puoleen hintaan.

Uuden nautintokokemuksen mahdollistaa ns. High Tea (Afternoon Tea) elämys, jossa kahvin/teen lisäksi on nautittavana erilaisia pieniä makeita ja suolaisia leivonnaisia ja suupaloja antaumukselliseen herkutteluun. Hinta vain 8€/hlö.

Koelähtö ja ponilähdöt ravataan ennen varsinaisten totolähtöjen alkamista, noin klo 12 alkaen. Lapsille katsomossa leikkipaikka leluineen sekä keppihevosineen.

Liput 5€ (4€), alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Tervetuloa nauttimaan ravitunnelmasta!