Naistenravit ovat täällä taas!

Naisten ravit ovat täällä taas! Kaikille naisille on ilmainen sisäänpääsy sunnuntaina kello 13 (ponilähdöt jo 12:20 ja 12:30) alkaviin Keskisen raveihin – ja sadalle ensimmäiselle naiselle ojennetaan lisäksi ruusu.

Melkoisia ruusuja nähdään myös radalla, sillä tositoimissa ovat Villinmiehen Tammakisan ja Kasvattajakruunun  sankaritar Rose’s Tara sekä tauolta tuleva tykkitamma Amanda Rose. Tasokkaan ravipäivän muita tähtiä ovat voittokone Was Vegaz, liki puolet uransa kisoistaan nimiinsä vieneet tallikaverit Pankeri ja Pofori sekä viimeksi tyylikkäästi kultakantaan palannut aikansa Kriterium-kakkonen Builder’s Caviar.

Raveihin oli radan puolelle tungosta, sillä mukaan ilmoitettiin liki 200 hevosta ja ponia! Tarjolla onkin yksitoista täysipainoista lähtöä.

Katsomosta löytyy kiehtovia tuote-esittelyjä. Esillä on esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa, Nosh-vaatteita, Partyliten kynttilöitä ja kynttiläsomisteita, Evelace-alusvaatteita sekä Tupperwaren astioita. Koulutettu hieroja Georgi Dikanarov tekee viiden minuutin ilmaisia niskahierontoja katsomossa.

Muotinäytöksessä esitellään syysmuotia Sievishopin ja Muotitalo Lehtisen toimesta.

Yksi onnekas ravikävijä voittaa Opti-Aika Järvelän 200 euron lahjakortin löytämällä ”oikean” timantin. Lisäksi arvomme kaksi kappaletta 15 euron lahjakortteja Kotipizzaan ja jaamme 20 prosentin etuseteleitä Muotitalo Lehtiselle.

Päivällisemenussa on tarjolla monipuoliset ja runsaat salaatit sekä  persilja-valkosipulitäytettyä kievin kanaa riisin ja kvinoan sekä bearnaisekastikkeen kera. Jälkiruoaksi on suklaamokkapala kahvin tai teen kanssa. Ruuan hinta on 15 euroa per henkilö. Alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan.

Varaa pöytäsi ennakkoon numerosta 050-917 5323 tai sähköpostilla sami.lepisto@keskisenravit.net.

Uuden makukokemuksen suo High Tea (Afternoon Tea), jossa kahvin tai teen kanssa nautittavaksi on tarjolla pieniä makeita ja suolaisia suupaloja. High Tean hinta on 8 euroa per henkilö.

Lapsille on katsomossa mukava leikkipaikka leluineen ja keppihevosineen. Tallialuevierailu järjestetään ennen ravien alkua, ilmoitamme tarkemman ajan myöhemmin.

Facebookin tapahtumasivulla on kilpailu, jossa voi voittaa hevostandemajelun raveissa, käy kurkkaamassa ja osallistu!

Keskinen kutsuu sukupuoleen katsomatta Naisten raveihin – tervetuloa!

Liput 5€ (4€). Naiset ja alle 16-vuotiaat lapset ilmaiseksi.