Ylivieskan kilpailukausi päättyy perjantain riehakkaisiin Pikkujouluraveihin

Ylivieskan kausi päättyy perjantain riehakkaisiin Pikkujouluraveihin. Kilpaa aletaan ajaa kello 18 – ponilähtö pistellään jo 17:40.

Ravikeskus Keskinen tarjoaa ravikävijöille glögiä ja pipareita.

Radan jännittäviä tapahtumia kelpaa seurata Ravintola Heinäseipään paraatipaikoilta. Buffet-pöydässä on tarjolla ikisuosikkia karjalanpaistia ja porkkanalaatikkoa. Ruokailun kruunaa jouluinen jälkiruoka kahvin tai teen kera. Palanpainikettakin on tarjolla joka janoon! Illallisen hinta on 18 euroa – alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan.

Varaa pöytäsi jo ennakkoon numeroista 050-917 5323/08-428 765 tai sähköpostilla osoitteesta sami.lepisto@keskisenravit.net.

Raveissa on valkokankaalta katsottavissa Suomen Huuhkajien tiukka taistelu EM-kisapaikasta Liechtensteinia vastaan. Tule kannustamaan Suomi voittoon!

Pikkujouluravien jälkeen jatkuu hauskanpito karaokella ja mukavalla yhdessäololla puolilleöin.

Lapsia viihdyttää ravien aikana katsomon mukava leikkipaikka leluineen ja keppihevosineen. Tavalliseen tapaan keskiviikkona kokoontuva heppakerho on integroitu ravien yhteyteen ja alkaakin kokoontumisella klo 18 pääsisäänkäynnin viereiseltä lasten leikkipaikalta. Kerho järjestetään yhteistyössä Ylivieskan 4H-yhdistyksen kanssa. Vähimmäisikävaatimus 6v. Lue lisää https://ylivieska.4h.fi/lapsille/kerhot/.

Metkutus ja Juha-Matti Paavola, Kuninkuuskilpailu 2. osalähtö, esittelyyn lähdössä, Kuninkuusravit 2017, Vermo

Kaviouran puolella sykähdyttävin tapaus on työn sankari Metkutuksen jäähyväiset Ravikeskus Keskiselle. Oriin kilpailuoikeus päättyy vuoden lopussa, ja kun kyseessä on Ylivieskan kauden päätösravit, ei viisinkertaista kuninkuuskisaosallistujaa enää perjantain jälkeen nähdä Keskisessä tositoimissa.

Ohjastajaliigassa etenee kohti uransa ensimmäistä Keskisen mestaruutta Niko Jokela. Hän on saalistanut tällä kaudella Keskisestä 19 voittoa. Lähin haastaja Hannu Hietanen on kuuden voiton päässä. Jokela ei ole kauden päätösraveissa paikalla, kun taas Hietanen on, ja hän ohjastaa illan jokaisessa lähdössä. Näin ollen takaa-ajajalla on vielä teoreettinen mahdollisuus liigakärkeen.

Hietanen johtaa puolestaan valmentajatilastoa. Hänen talliinsa on tullut Ylivieskasta tänä vuonna kuusi voittoa.

 

Keskinen kutsuu – tervetuloa!

Liput 5€ (4€), alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Klikkaa käsiohjelmaan!