Ravikeskus Keskinen Pikkujoulu-Gaala

Lauantaina kiitetään raviratamme aktiivisia toimihenkilöitä  ja talkoolaisia Pikkujoulu-Gaalan jouluruokailun merkeissä. Gaalassa on tietysti tärkeänä osana myös alueen parhaiden ponien, hevosten ja hevosihmisten palkitseminen.

Ruokailun ja palkitsemisten jälkeen iltaa jatketaan karaokeviihteen parissa aina puolille öin saakka. Tapahtuma muuttuu K18-tapahtumaksi klo 21.00. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Gaalaan ei valitettavasti ole paikan päältä enää ostettavissa ruokailun sisältäviä pääsylippuja. Pelkän sisäänpääsyn pystyy toki lunastamaan itselleen 5 eurolla vielä ovelta.

Ohjelmarunko:

Ovet aukeavat noin klo 17.30

Jouluruokailu klo 18

Palkitsemiset noin klo 19.30 alkaen

Karaoke

Ohjelman juontaa äänityöläisemme Antti Järvelä.

 

OHJEITA OSALLISTUJILLE:

Ilmoittautuneiden toimihenkilöiden, talkoolaisten ja laskutusasiakkaiden nimet ovat sisäänkäynnillä nimilistassa. Ilmoita siis nimesi sisäänpääsyssä, jolla olet ilmoittanut tulostasi. Mikäli olet ilmoittanut itsellesi avecin, on avec merkitty oman nimesi kohdalle +1.

Mikäli olet tulossa edustamaan palkittavaa hevosta/ponia tai itseäsi, mainitse siitä sisäänkäynnin yhteydessä, jotta osaamme etsiä nimeäsi/palkittavan hevosesi nimeä oikeasta kohdasta nimilistalta.

Pöytäpaikkoja ei ole poikkeustapauksia lukuunottamatta varattu etukäteen, vaan paikan saa valita omalle seurueelleen itse. Odotamme kuitenkin paikalle lähes 180 vierasta, joten tyhjiä paikkoja ei rajallisen tilan vuoksi tule juurikaan jäämään, eli pöydät tulevat täyttymään. Pyrimme, että otatte tämän huomioon saapuessanne. Mikäli ostat sisäänpääsyn ovelta ilman ruokailua (5€), valitse pöytä, jossa ruokailuvälineitä ei ole katettuna, kiitos.

Tervetuloa Pikkujoulu-Gaalaan!

Elina Jaakola, puh. 050 4761 643