Etsimme yhteistyökumppaneita vuoden 2020 kausikorttiin

Hei yrittäjä!

Etsitkö uutta asiakasvirtaa? Me etsimme yrittäjiä, jotka haluavat antaa kausikortillamme tietyn edun asiakkaillemme. Tämä ei vaadi sinulta paljoa:

  • Mieti etu, jonka haluat kausikortillamme antaa. Etu voi olla melkein mitä tahansa. Euromääräinen alennus, alennus%, kaupanpäällinen, ilmainen toimitus… Sinä päätät! Etu voi kestää koko vuoden tai vaihtua kuukausittain.

Pienestä vaivannäöstä johtuen perimme yritykseltäsi pienen kertakorvaussumman yhteistyöstä. Älä huoli, summa tulee katetuksi näkyvyyden ja kuuluvuuden suhteen moninkertaisesti. Lisäät samalla tietysti myös omaa asiakasvirtaasi ja kasvatat myyntiä. Hinnaston näet alempaa.

Maininta eduista kanavissamme

Yhdistämme kerätyt edut kausikorttiimme ja päivitämme ne kuukausittain kaikkiin somekanaviimme (kotisivut, facebook, instagram, twitter) sekä tietysti myös  fyysisesti paikan päälle raviradalle. Suunnitteilla on suuri etutaulu, jossa edut ovat asiakkaidemme nähtävillä ja tutkittavana. Myös äänimainos kaikissa raveissamme on mahdollista liittää pakettiin mukaan.

Kausikortti itsessään

Kausikorttejamme on ennakkoon ostettavissa 35€ hintaan. Näitä on rajoitettu määrä ja hinta päivittyy normaalihintaan (45€) kun etuostohintaiset kausikortit on myyty loppuun. Kausikortti oikeutaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin Ravikeskus Keskisen raveihin kaudella 2020 ja sillä saa 30% alennuksen elokuun 2020 Ruunakunkkareiden iltajuhlalipusta.

Hinnasto edulle:

Kuten mainitsimmekin, perimme pienen korvauksen tästä näkyvyydestä ja asiakasvirtauksesta, jonka kausikorttimme mahdollistaa.

Peruspaketti 150€: Koko vuoden etu + kuukausittainen maininta somekanavissa + etutaulussa. Sisältää kausikortin Ylivieskan raveihin 2020.

Vaihtuvapaketti 200€: Etu + mahdollisuus edun vaihtamiseen kalenterikuukausittain + kuukausittainen maininta somekanavissa + etutaulussa. Sisältää kausikortin Ylivieskan raveihin 2020.

Äänimainos 400€/koko vuosi: 13 ravipäivää (12 ravipäivää+1 poniravipäivä). Sisältää kausikortin Ylivieskan raveihin 2020.

Hinnat eivät sisällä eikä hintoihin lisätä arvonlisäveroa. Pohjanmaan Ravi ry ei ole yhdistyksenä arvonlisäverovelvollinen.