Syyskokous kokoontui – hallitukseen uusia kasvoja

Uudet jäsenhakemukset käsiteltiin hallituksen kokouksessa

Torstaina kokoustettiin tuplasti. Ensin pidettiin hallituksen kokous klo 18 alkaen, jossa käsiteltiin yhdistyksen uudet jäsenhakemukset. Pohjanmaan Ravi ry:n jäseniksi vahvistettiin seitsemän uutta jäsentä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhdistykselle uusi puheenjohtaja

Hallituksen kokouksen perään pidettiin heti sääntömääräinen syyskokous. Paikalla oli 18 henkilöä. Syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. Yhdistykselle valittiin myös uusi puheenjohtaja. Hän on hallituksestakin tuttu päälähettäjä ja vakitalkoolainen Markku Autio. Onnea uuteen tehtävään. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan.

Uusia ja vanhoja

Hallituksessa äänestyksen jälkeen jatkavat Antti Korpela ja Esko Hakala erovuoroisista. Uusina hallitukseen nimettiin Toni Rantanen ja Mervi Laurila. Tervetuloa mukaan!

Kiitos Tapani ja Esa

Pohjanmaan Ravi ry haluaa kiittää hallituksen jättänyttä tulevaa entistä puheenjohtajaa Tapani Krapua sekä hallituksesta tippunutta vpj Esa Aunolaa aktiivisesta toiminnasta yhdistyksemme ja Ravikeskus Keskisen hyväksi.

On aika joululle

Nyt on aika rauhoittua joulunviettoon ja toimisto onkin suljettuna pienen tovin. Tapaamme tarvittaessa jälleen maanantaina 30.12. Siihen saakka, tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap… 🎄☃️🎅🤶🎁

Hyvää joulua vielä.

Elina Jaakola

050 4761 643