Kauden avausravit su 9.2.

Kuvassa Essi van Press ja Miika Tenhunen. Kuva: Suomen Hippos ry:n kuvapankki.

Talven selkä alkaa taittua, ja Ylivieskan ravikausi käynnistyy! Keskisen kauden avausravit kisataan sunnuntaina kello 16. Ohjelmassa on kymmenen täysipainoista ja mielenkiintoista lähtöä.

Iltapäivän avainhahmo on kauden vahvasti avannut yli 1 300 voiton mies Jukka-Pekka Kauhanen. Iisalmelaisen tallista starttaa neljä menestyssaumaa: uransa käynnistävä sukuvarsa Moto Moto sekä kokeneemmat kilpurit Express Eve, Leon Dahlia ja Tuittura.

Isossa roolissa on myös Mauri Jaara. Urallaan reilut 3 500 ykkössijaa ohjastanut mies viettää toipilaslomaa, mutta hänen valmennustallistaan tulee hommiin iskukykyinen troikka Likusteri – Rue de Roi – Cheval de Fer.

Hallitsevat liigamestarit, Keskisen kuskipörssin ensimmäistä kertaa urallaan nimiinsä vienyt Niko Jokela ja valmentajaliigassa juhlinut Hannu Hietanen, ovat kauden avausraveissa paikalla ja valmiina puolustamaan titteleitään.

Lämminveristen kovimmassa voltissa hakevat paluuta kultakantaan lauantaitasollakin menestynyt Essi van Press, kotiradan taistelijatamma Last Finn ja takamatkalta jahtiin lähtevä Wilda Tigern Jack.

Suomenhevosten ykkössarjassa nähdään kohti tammahuippua ponnisteleva kolmikko I.P. Riimi, Helun Kuva ja Kömin Lento.

Radan jännittäviä tapahtumia kelpaa seurata Ravintola Heinäseipään paraatipaikoilta ja nauttia samalla maukasta sunnuntaipäivällistä 10 euron hintaan. Varaa pöytäsi jo ennakkoon numeroista 08-428 765 tai sähköpostilla osoitteesta elina.jaakola@ylivieskanravit.fi.

Keskisessä viihtyy koko perhe! Lapsille on tarjolla oma, monipuolinen leikkipaikka keppihevosineen. Ravimummi leikittää lapsia  n. klo 16.55-17.15 (kolmannen ja neljännen lähdön välissä). Kokoontuminen leikkituokioon lasten leikkipaikalla. Sään suosiessa leikkituokio pidetään ulkona.

Ilmainen tallikierros lähtee leikkituokion jälkeen leikkipaikalta n. klo 17.15. ja kestää noin 30-45 minuuttia.

Kauden avausraveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Käsiohjelmaan pääset tutustumaan webversiona jo nyt.

Vesa Varmasen vihjeet sekä tallikommentit luettavissa täältä.

Raveissa on myynnissä myös painotuoreita MT Ravinetin vuosikuvastoja 12 euron hintaan.

Keskinen kutsuu – tervetuloa!