Koko perheen sunnuntairavit 8.3.

Keskisen Ravikausi jatkuu sunnuntaina 8.3. klo 13 alkavilla raveilla. Ponilähtö pinkaistaan jo klo 12.40.

 
Ohjelmassa on talviloman päättäjäisten kunniaksi paljon kaikenlaista:
 
– 9 kpl viihdyttäviä ravilähtöjä sekä ponilähtö
– Kepparikilpailu katsomon alakerrassa heti ravien alusta
– Pomppulinna
– Ponitalutusta klo 13-15
– Mäenlaskua ja makkaranpaistoa (makkarat 1€/kpl)
– Ravimummi leikittää lapsia 3.-4. lähdön välissä. Kokoontuminen leikkipaikalla. Sään suosiessa leikkituokio voidaan pitää myös ulkona.
Kauneushoitola NorPink tekee käsien hemmotteluhoitoja katsomon alakerrassa
  • Pikamanikyyri    10€
  • Pikamanikyyri kynsien lakkauksella    15€
  • Käsihieronta 5min.     5€
Kainuun katapultti Whogonow tähyää Ravikeskus Keskistä kohti.                                                    Kuva: Suomen Hippoksen kuvapankki

 

Radalla nähdään huippuravureita. Suomenhevosten kovimmassa koitoksessa kohtaavat voittokoneet Novan Voitto sekä Juhani Harmoisen kaksikko Jullen Eko – Iinan Prinssi. Ensin mainittu on vienyt nimiinsä peräti 15 uransa 21:sta startistaan. Jullen Eko on ollut 26:sta yrityksestä yhdeksän kertaa ensimmäisenä maalissa, Iinan Prinssillä on puolestaan 30:sta kisasta kymmenen ykköstä.

Päivän lämminveritähtiä ovat ikäluokkamenestyjä Gisele de Veluwe, kirivoimainen Surprise Leader ja Kainuun katapultti Whogonow.

Ravipäivän vihjeet pääset lukemaan täältä.

Katsomorakennuksen toisessa kerroksessa Ravintola Heinäseiväs tarjoaa broilerikiusausta (L, G) vihersalaatin kera hintaan 10 euroa. Kahvit ja jälkiruoka kuuluvat hintaan.

Heinäseipäässä on myös A-oikeudet, ja voit halutessasi sisällyttää pöydän hintaan myös käsiohjelmat ja sisäänpääsyn valintasi mukaan. Varaa pöytäsi jo ennakkoon 050 4761 643 tai elina.jaakola@ylivieskanravit.fi.

Naistenpäivän kunniaksi High Tea tekee paluun! High Tea sisältää kahvin/teen/mehun sekä valikoiman erilaisia makeita leivonnaisia. Nauti yksin tai yhdessä. Jakaessasi lautasen voit ostaa kaverillesi juoman eurolla. High Tea -makunautinto tarjoillaan 8 euron hintaan.

Katsomon alakerran kahviosssa on tarjolla lohikeitto ja jälkiruokakahvi tai -tee hintaan 7 euroa. Myös leipä ja levite kuuluvat hintaan. Kahviosta myös kahvit ja leivonnaiset koko ravien ajan.

Alakerran grillistä löytyvät tuhdimpaan makuun ranskalaiset, makkaraperunat ja ravimakkarat. Itse nuotiolla grillattavat makkarat voit myös ostaa alakerran grillistä.

Myös varikon tallikahvion yhteydessä palvelee grilli, josta makkaraperunat, ranskalaiset, sämpylät ja kahvit ravien aikana syötäväksi tai vaikka mukaasi kotimatkalle. Tilaa viimeistään 7. lähdön aikana, niin kotipaketti on valmiina ravien loputtua. Tallikahvio palvelee jo 2 tuntia ennen raveja ja noin varttitunnin vielä ravien päätyttyä.

Tervetuloa Keskisen radalle naistenpäivänä jännittämään ja viihtymään koko perheen voimin!

Liput 5€ (4€), alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Ravien käsiohjelma 2€.