Ratainfoa

Päivitys 6.3.

Sunnuntain ravipäivälle on luvattu plusasteita ja jää-/lumipolanteinen radanpinta pehmennee auringonpaisteen ja lämmön vaikutuksesta. Pehmeää pintapöperöä aurataan ravien aikaan pois. Pito on kuitenkin avainasemassa sunnuntaina, ja niinpä suosittelemmekin pitkää ja pitävää hokkia. Myös naulat on hyvä tarkastaa ja tarvittaessa vaihtaa uudempiin. Mikäli ennusteet muuttuvat tai olosuhteissa on luvassa muutoksia, tiedotamme niistä erillisellä päivityksellä.

Tervetuloa sunnuntairaveihin!

————————————————————————————-

Päivitys 5.3.

Raviradan kavioura on käytettävissä perjantaina, samoin varhain lauantaina, kun vielä pakastaa. Päivää kohti lauantaina sää jälleen lauhtuu ja rata joudutaankin sulkemaan sunnuntain raveja varten.

Mikäli olet lauantaina käyttämässä kaviouraa, on sinne suunnattava aamupakkasilla. Kilpailuolosuhteiden varmistamiseksi portit radalle suljetaan, kun sää lauhtuu.

Kavioura on jää-/lumipolanteinen talvirata.


4.3.

Raviviikko on kiivaassa käynnissä tulevan sunnuntain raveja silmällä pitäen. Sää on harmittavasti luvannut paria lämpöastetta sunnuntaille, jonka vuoksi rataa on jälleen jäädytettävä kestävyyden varmistamiseksi. Jäädyttämistä aloitellaan parhaillaan. Torstaiksi on luvattu märkää lunta ja se saadaan vielä poljettua ja jäädytettyä pintaan kiinni. Siksi rata on suljettuna vielä torstainakin.

Raviradan ympäristön metsälenkit on nyt äärimmäisen hyvässä kunnossa ja niitä kannattaa käyttää nyt valmentamiseen ja viimeistelyyn.