Ravit peruttu Suomessa 13.5. saakka

Ravikilpailujen keskeytys on voimassa 13.5.2020 asti.

Ylivieskan osalta tämä peruutus kattaa seuravat ravit:

21.3. harjoitusravit

28.3. poni-/paikallisravit

12.4. sunnuntain Pääsiäisravit

30.4. Vappuaaton äijäravit

Ylivieskan ravirata pyritään pitämään ajokuntoisena poikkeustilanteesta huolimatta. Toimisto pidetään suljettuna!

Elina Jaakola, Ylivieskan ravirata puh. 050 4761 643

Hippoksen hallituksen tiedote:

Suomen Hippoksen hallitus vahvisti ravikilpailujen järjestämisen keskeyttämisen keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Päätös perustuu valtioneuvoston 16.3.2020 tekemään linjaukseen, jossa kaikki yli 10 henkilön tapahtumat kiellettiin. Hallitus päätti, että kilpailutoiminnan keskeyttämiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista valmistellaan suunnitelma. Peruutetusta kilpailutarjonnasta aiheutuneista tappioista käydään neuvottelut Maa- ja metsätalousministeriön kanssa, ja keskusteluja käydään myös valtion kriisirahoituksen jakamiskäytännöistä vastaavien tahojen kanssa. Selvitykset vievät poikkeustilanteessa aikansa, ja Hippos tiedottaa keskeyttämiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista heti kun se on mahdollista.

Hallitus linjasi, että Hippos osallistuu muiden hevosalan toimijoiden kanssa hevosalan valmiusryhmän toimintaan, jossa valmistellaan tallinpitäjien tueksi verkostoa, jolla hevosten ja tallinpitäjien hyvinvointi voidaan varmistaa tallien hätätilanteissa.

Suomen Hippoksen hallitus suosittelee ihmisten ja hevosten liikkumisen välttämistä Suomessa. Lisäksi hallitus muistuttaa, että valtioneuvoston linjauksen mukaisesti ulkomaille ei pidä matkustaa.

Lisätiedot:

Juha Rehula
Hallituksen puheenjohtaja, Suomen Hippos
p. 050 511 3017

Vesa Mäkinen
Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
p. 040 532 8923