Sunnuntaina 18.10. ravit Keskisessä.

Keskisen syyskausi jatkuu sunnuntaina 18.10. klo 13.00 alkavilla hevosrikkailla raveilla. Ennen varsinaisia Toto-lähtöjä kilpailevat ponit. A-ponien lähtö klo 12.30 ja B-ponit 12.45.
Santtu Raitala ja Jutta Ihalainen kera Ravikuningas Evartin. (kuva Suvi Hakkarainen/ Hippos)

Sunnuntain raveissa ajetaan yksitoista lähtöä ja mukana on useita mielenkiintoisia hevosia. Antti Ojanperän tallista on tulessa  uraansa aloitteleva Vilinän Varma, ruuna Josveisin pikkuveli Jostois, Ojanperän treenistä aloittava norjalainen Thai Explosive sekä ranskalais jyrä Fan´d ep. Kotiradan mainetta puolustaa mm. Eija Sorviston huippukuntoisesta tallista Yanru sekä Cape´s Captain.

Ravikeskuksen ravintoloista palvelevat katsomon puolella Grilli sekä ravintola Heinäseiväs, josta paikanpäällä leivotut pizzat suoraan uunista, pizzat listalta alkaen 7,50€ Heinäseipäästä myös lohikeittoa (G,L) 6,50€ (2. krs) Varikolla palvelee tallikahvio josta löytyy tuttuun tapaan myös grillituotteet.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa sekä tilanteissa, joissa etäisyyksien pitäminen ei ole mahdollista. Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Pääsyliput 5€ eläkeläiset 4€

Ravikeskus Keskisen-, pohjoisen ravialueen- ja Hippoksen kausikortit oikeuttavat myös sisäänpääsyyn.

Tervetuloa Keskiseen!