Perjantaina 6.11. ravit Keskisessä.

Ylivieskan ravikauuden 2020 toiseksiviimeiset ovat perjantaina 6.11. klo 18.00 starttaavat perjantai-illan ravit.

Ilta lähtee käyntiin ponilähdöillä jo klo 17.35 ja 17.50.

Ensimmäinen Totolähtö on vuorossa klo 18.15.

Keskisen perjantai-illassa on jälleen mukana mielenkiintoisia hevosia.
Hippos / Ville Vuorinen

Illan kakkosravien Toto-4 peli starttaa ykkössarjalla lähdöstä 6. Keskisen valloitusta yrittävät mm. 75 menestyjä Zultanio – Santtu Raitala, Kati Lindsbergin tallista Finally Famous, Antti Ala-Rantalan tallin uusin hankinta Brand New Key, joka siirtyi vastikään Matias Salolta Etelä-Pohjanmaalle.

Toisessa T-4 pelin kohteessa kotiradan värejä puolustaa Eija Sorviston kaksikko – Fancy Creek sekä Jeppas Roulett. Illan kahdeksannessa lähdössä päivän duo pelin avauskohteessa ehkä suurin voittaja suosikki on Antti Ojanperän tallin Father Christmas eli suomennettuna Joulupukki, joka on muutenkin ajankohtainen näin alkavan pikkujoulukauden kynnyksellä.

Päivän Toto-4 peli päätyy kylmäveristen ryhmäajoon jossa voittokantaan paluuta yrittää Ylivieskalaisen Jantteri-tallin ylpeys Ravikuningas Vitterin veli Jantter.

Parhaat paikat ravien seuraamiseen löytyvät ravintolakatsomo Heinäseipäästä. Illan ruokakattaus on Lohikeitto hintaan 6,50€ sekä Keskisen maanmainiot pizzat suoraan uunista. Pizzat listalta – hinnat alkaen 7,50€ Ravintolassa A-oikeudet.

Pöytävarauksen ravintolakatsomoon voit tehdä numeroon 0509175323. pöytävaraus on maksuton. Ravintola-alueella ei ole maskipakkoa.

 

Vallitsevan korona epidemian aikana tulee kiinnittää erityistä huomiota turvalliseen oleskeluun ravitapahtumassa, Tässä Hippoksen ohjeistus kaikille raviradoille ja ravikävijöille.

Kasvomaskit pakollisiksi raviurheilutapahtumien sisätiloissa

Suomen Hippos tarkentaa ohjeistusta kasvomaskin käytöstä raviurheilutapahtumissa koronapandemian aikana. Kasvomaskia tulee käyttää kaikkien ravikilpailuiden sisätiloissa maanantaista 19.10. alkaen. Suomen koronavirusepidemian tilanne on edelleen huonontunut. Suomen Hippoksen tavoitteena on se, että raviurheilu saa jatkua ja raveja voidaan ajaa tauotta. Jotta näin voi tapahtua, edellytämme asiakkailta ja toimihenkilöiltä yleisten hygieniaohjeiden lisäksi kasvomaskien käyttöä seuraavasti:

 • Kaikille yli 15v. katsojille, toimihenkilöille, järjestysmiehille sekä median edustajille tulee olla kasvomaski käytössä sisätiloissa
 • Turvaväleistä on huolehdittava kaikissa tilanteissa
 • Muistutamme, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei raveihin tai muutoin ihmisten ilmoille voi tulla.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. Osa COVID-19-tartunnan saaneista henkilöistä ei saa lainkaan oireita tai oireet ovat hyvin vähäisiä, ja tästä syystä henkilö ei ole tietoinen tartunnastaan. Virus voi tarttua jo muutama päivä ennen oireiden alkua. Tutkimuksissa on kuvattu tilanteita, joissa oireeton henkilö on tartuttanut muita ahtaissa sisätiloissa.

Toimi katsojana näin:
 • Tule vain terveenä paikalle
 • Lataa Koronavilkku kännykkääsi
 • Käytä kasvomaskia
 • Yski ja aivasta hihaan
 • Pidä turvavälit (+1 m)
 • Muista ylläpitää hyvää käsihygieniaa
 • Kunnioita turvavälejä muihin paikalla oleviin
 • Jos koet itsesi tapahtuman aikana sairaaksi, lähde kotiin
 • Noudata järjestäjän ohjeita
Kasvomaskin sijaan voi käyttää visiiriä

Visiiriä voi käyttää erityisesti, jos ei voi käyttää kertakäyttöisiä tai kankaisia maskeja tai tilanteen ja tehtävän kannalta on eduksi, että kasvot näkyvät.Kasvot peittävä visiiri on henkilönsuojain, joka on tarkoitettu suojaamaan nesteroiskeilta. Visiirissä tulee olla merkintä EN 166. Poikkeuksellisesti merkintänä voi tällä hetkellä olla myös COVID-19, kun visiiri on ammattikäytössä. Visiiri suojaa silmät, nenän ja suun kasvoja päin lentäviltä pisaroilta. Se estää myös pisaroiden lentämisen eteenpäin käyttäjän yskiessä tai aivastaessa, kun visiiri on oikealla tavalla kasvoilla. Sen tehokkuutta koronavirusta vastaan ei kuitenkaan ole tutkittu. Noudata visiirin käyttöohjeita. Visiirin käytön haasteena on sen puhtaanapito, vaihtoehtona on käyttää kertakäyttövisiirejä. Kun hankit visiiriä, tarkista että näet visiirin läpi riittävän hyvin.