Ravikausi 2021

Ylivieskan Keskisen ravikausi on suunniteltu aloitettavaksi sunnuntai raveilla 14.3. Näillä näkymin ravit aletaan tuolloin, mutta ilman yleisöä.  Seuraamme Suomen Hippoksen antamia ohjeita ravikilpailujen järjestämisestä näinä poikkeuksellisina aikoina.

Kuva: Jari Piirala
Kausikortit 2021

Kausikortteja emme ole vielä laittaneet myyntiin kaudelle 2021. Johtuen siitä että raveihin ei voida ottaa yleisöä toistaiseksi. Tiedotamme heti kausikorttien hinnoittelusta sekä myyntikanavista kun tilanne muuttuu siihen suuntaan että yleisöä voidaan tapahtumiin ottaa.

Toimihenkilöitä raveihin

Ravien järjestäminen vaatii runsaasti toimihenkilöitä erilaisiin tehtäviin ravikilpailuissa. Kaipaamme kipeästi uusia tekijöitä Ravikeskus Keskisen toimihenkilö porukkaan. Perehdytämme ja koulutamme uudet toimihenkilöt haluamiinsa tehtäviin joihin heillä on edellytyksiä.

Etenkin alueen hevosharrastajat toivotamme lämpimästi mukaan toimintaan.

Olemalla mukana toiminnassa varmistamme ravien jatkuvuutta ja samalla puitteiden asianmukaisen kunnon hevosharrastamiseen alueellamme.

Toimihenkilöiksi haluavat voivat ottaa yhteyttä Hallituksen puheenjohtaja Markku Autioon.

p. 0400 583 863 tai sähköpostitse ravirata@ylivieskanravit.fi