Sunnuntairavit 11.4.2021 klo 16.00

Sunnuntaina 11.4. jatkuu Ylivieskan ravikausi klo 16.00 alkavilla raveilla

Ojanperä Raitala duolla on monta menestyssaumaa Keskisen sunnuntairaveissa.
Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Voimassa olevien rajoitusten vuoksi raveihin ei voida päästää yleisöä paikanpäälle. Ravit ovat seurattavissa Veikkauksen Tototvstä sekä ruutu+ suoratoistokanavalta.

Raveissa on kaikkiaan yksitoista hevosrikastata lähtöä. Ylivieskan sunnuntai iltaan ilmoitettiin yli 150 hevosta, Toto-5 lähdöt ovat lähdöt 4 – 8, Päivän duo pelataan lähtöihin 7 ja 8, Troikkaa lähtöihin 7, 9 ja 11. Kaikkin lähtöihin pelataan voittajaa, sijaa ja kaksaria.

Iltapäivän lämminveristen kovimmassa sarjassa yhteen iskevät ”kotiradan hevonen” Ronzon Face (omistajat Tapani Krapu ja Jyrki Heinonen Ylivieskasta) Antti Ojanperän laatutallista Zultanio ja Main Stage sekä Ylivieskan kestomenestyjä Petri Klemolan tallin Surprise Leader ja kumppanit. Suomenhevosten kovimmassa koitoksessa Voittoputkea rakenteleva Punta-Pate saa vastaansa mm.  Juha Puhtimäen vetämän Pesiskimpan Kevinin Tähden.

Iltapäivän kolmantena lähtönä ajetaan SHKL Amatööriohjastajien SM-liiga osalähtö, jossa kotiradan mainetta puolustavat Pekka Honkanen, Jenna Jylkkä, Keijo Hakala ja Jani Suonperä.

Tervetuloa seuraamaan koti vastaanottimista Ylivieskan sunnuntairaveja!