Ravikeskus

Ravikeskus Keskisen toimintaa pyörittää Pohjanmaan ravi ry. Ravikeskuksessa järjestetään vuosittain 12 toto-ravit sekä harjoitusraveja satunnaisesti. Ravikeskus Keskisen perinteinen huipputapahtuma on Malja-ajo ja Ruunaruhtinas-kilpailu,Toto76 kierros. Vuonna 2017 Malja-ajon ympärille on rakennettiin Malja-viikonloppu.  Kaksipäiväiset ravit väliyön juhlineen. Vuoden 2018 Malja-Kruunajaisviikonloppu on pe-la 10.-11.8.2018. Toinen perinteinen kisa on kesäkuussa ajettava Helätin-ajo.

Raveihin voit tulla paikanpäälle nauttimaan ravikeskuksen erilaisten ravintoloiden antimista sekä seuraamaan vauhdikkaita hevosia yksin tai porukalla, siististi sisätiloista ympäri vuoden.

Toto kuuluu erottamattomana osana ravitapahtumaan, Totoa voit pelata paikanpäällä Ravikeskus Keskisessä tai osoitteessa www.veikkaus.fi

Ravikeskus Keskisessä on meneillään kehittämishanke, jonka tavoitteena on nostaa ravikeskuksen tilojen käyttöastetta. Hankeeseen pääset tutustumaan tästä klikkaamalla.

Ravikeskus on jo nyt muutakin kuin pelkkä ravirata, alueelta löytyy jalkapallokenttiä koirien agilityrata, ratsatuskenttä ja maneesi.

Raviradan hiittivalot ovat päällä talviaikaan keskiviikkoisin klo 16 – 20!

Tervetuloa tutustumaan Ravikeskus Keskiseen!

Toimiston puhelin 08 428 765, sähköposti ravirata@ylivieska.suomi.net

Toimisto avoinna arkisin klo 10-15

Liity jäseneksi Pohjanmaan Ravi r.y:n jäseneksi

lataa tulostettava hakemus tästä: jäsenhakemus pohjanmaan ravi

POHJANMAAN RAVI RY strategia