Ravikeskus

Ravikeskus Keskisen toimintaa pyörittää Pohjanmaan Ravi ry.

Ravikeskuksessa järjestetään vuosittain 11 totoravit sekä harjoitusraveja. Ravikeskus Keskisen perinteinen huippulähtö on Malja-ajo ja paikkansa vakiinnuttanut Ruunakunkkarit – kylmäveriruunille. Ruunakunkkariviikonloppu yhdessä Ravilauantain Toto75- kierroksen ja Malja-Ajon kanssa ravataan kuluvana vuonna 13.-14.8.  Perinteinen kilpailu on myös Ruunakunkkarit viikonloppuna ajettava Helätin-ajo kylmaveritammoille. Syksyllä Keskisessä ratkotaan amatööriohjastajien Suomen mestaria, kun finaalin ensimmäiset osalähdöt kilpaillaan Keskisessä.

Raveihin voit tulla paikanpäälle nauttimaan ravikeskuksen erilaisten ravintoloiden antimista sekä seuraamaan vauhdikkaita hevosia yksin tai porukalla, siististi sisätiloista ympäri vuoden. Ulkoalueeltamme löytyy lisäksi istuimia sekä pöytäryhmiä, joten kauniilla säällä nautit hevosvoimista myös ulkotiloissa.

Toto kuuluu erottamattomana osana ravitapahtumaan, Totoa voit pelata paikanpäällä Ravikeskus Keskisessä tai osoitteessa www.veikkaus.fi. 

Raviradio kuuluu ravien aikana radan alueella taajuudella 95.2 Mhz

Ravikeskus on muutakin kuin pelkkä ravirata, alueelta löytyy jalkapallokenttiä, koirien agilityrata, ratsatuskenttä ja maneesi. Ravikatsomossa voit järjestää isoja tai pieniä juhlia.

Raviradan hiittivalot ovat päällä talviaikaan keskiviikkoisin klo 16 – 20!

Tervetuloa tutustumaan Ravikeskus Keskiseen!

Toimiston puhelin 08 428 765

sähköposti ravirata@ylivieskanravit.fi

 

Liity Pohjanmaan Ravi r.y:n jäseneksi, täytä hakemus toimistossa tai tulosta lomake täältä ja palaute se täytettynä toimistolle: jäsenhakemus pohjanmaan ravi

POHJANMAAN RAVI RY strategia