Ravikeskus

Ravikeskus Keskisen toimintaa pyörittää Pohjanmaan Ravi ry.

Ravikeskuksessa järjestetään vuosittain 12 totoravit sekä harjoitusraveja. Ravikeskus Keskisen perinteinen huippulähtö on Malja-ajo ja paikkansa vakiinnuttavat Ruunakunkkarit – kylmäveriruunille. Ruunakunkkariviikonloppu yhdessä Ravilauantain Toto75- kierroksen ja XXXXVII Malja-Ajon kanssa ravataan kuluvana vuonna 10.-11.8.  Toinen perinteinen kisa on perjantaina 7.6. ajettava Helätin-ajo suomehevostammoille, joka on perinteikkäästi niitä viimeisiä näytönpaikkoja Kuningatar-kilpailua ajatellen. Syyskuussa 29.9. Keskisessä ratkotaan amatööriohjastajien Suomen mestaria, kun finaalin ensimmäiset osalähdöt kilpaillaan Keskisessä.

Raveihin voit tulla paikanpäälle nauttimaan ravikeskuksen erilaisten ravintoloiden antimista sekä seuraamaan vauhdikkaita hevosia yksin tai porukalla, siististi sisätiloista ympäri vuoden. Ulkoalueeltamme löytyy lisäksi istuimia sekä pöytäryhmiä, joten kauniilla säällä nautit hevosvoimista myös ulkotiloissa.

Toto kuuluu erottamattomana osana ravitapahtumaan, Totoa voit pelata paikanpäällä Ravikeskus Keskisessä tai osoitteessa www.veikkaus.fi.

Ravikeskus on muutakin kuin pelkkä ravirata, alueelta löytyy jalkapallokenttiä, koirien agilityrata, ratsatuskenttä ja maneesi. Ravikatsomossa voit järjestää isoja tai pieniä juhlia.

Raviradan hiittivalot ovat päällä talviaikaan keskiviikkoisin klo 16 – 20!

Tervetuloa tutustumaan Ravikeskus Keskiseen!

Toimiston puhelin 08 428 765

sähköposti ravirata@ylivieskanravit.fi

Toimisto avoinna maanantaisin & keskiviikkoisin klo 10-15

Liity Pohjanmaan Ravi r.y:n jäseneksi, täytä hakemus toimistossa tai tulosta lomake täältä ja palaute se täytettynä toimistolle: jäsenhakemus pohjanmaan ravi

POHJANMAAN RAVI RY strategia